Clinic Horsteds priser

Første konsultation: Smerte patient – 1.495 DKK

Første konsultation: Adjuverende behandling til cancer patienter – 2.795 DKK

Første konsultation er en personlig samtale med en af vores speciallæger. Varigheden er cirka 20 til 30 minutter, hvori der indgår modtagelse, planlægning og aktiv handling. Først får du mulighed for at fortælle om dit forløb og din smertehistorik. Speciallægen lytter og spørger ind til relevante detaljer i dit forløb.

Herefter vil speciallægen udarbejde en behandlingsplan med udgangspunkt i din smertetilstand. Der er mulighed for behandling med medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin på recept.

I prisen på din første konsultation indgår også en recept, så du med det samme kan komme i gang med din behandling. Recepten bliver sendt til dit ønskede apotek.

Efterfølgende kontrol​: Smerte patient – 795 DKK

Efterfølgende kontrol​: Adjuverende behandling til cancer patienter – 1.495 DKK

Efterfølgende konsultationer er kontroltider, hvor speciallægen vil spørge ind til dig, din aktuelle smertetilstand og din livskvalitet. Vi taler om hvordan behandlingsplanen forløber, vurderer din oplevelse med smertebehandlingen og laver justeringer, hvis der er behov for dette. Konsultationen inkluderer også en receptfornyelse.

Konsultation på telefon eller mail

Hvis du går rundt med et enkelt spørgsmål, som vi hurtigt kan svare på, uden en lang konsultation er nødvendig, er du velkommen til at ringe ind eller sende os en mail.

Medicinsk cannabis

Din medicinske cannabis eller cannabis-baserede medicin indgår ikke i konsultationsprisen, men skal derimod betales på dit valgte apotek ved udlevering. Nedenfor ses priser på medicinsk cannabis:

  • Cannabis-baseret medicin koster ca. 2.000 kr. per enhed.
  • En sådan cannabis-baseret enhed holder ca. 4 til 6 uger.
  • Medicinsk cannabis, topskud, koster ca. 700 kr. for 5 gram.
  • Dit behov ved medicinsk cannabis, topskud, er ca. ½ til 1 gram per dag.