Sikkerhed og kvalitet i behandlingen

Hos Clinic Horsted har vi stor erfaring og succes med smertebehandling med medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin. Speciallægerne har behandlet over 5.000 patienter i Danmark siden 2016, hvor vi har benyttet den lovlige fremgangsmåde for udskrivning af cannabis-baseret medicin som magistrale lægemidler.

​Et magistralt lægemiddel fremstilles på et apotek til den enkelte patient efter recept fra en læge. Lægen, der ordinerer, skal selv tage det fulde ansvar. Det har vi gjort – og vi har behandlet de mange patienter i Danmark med en meget høj succesrate, på næsten 60%. Desuden har vores patienter stort set ingen bivirkninger haft, med de magistrale lægemidler, og de der er opstået har været få og moderate.

Vores erfaring med succesrig behandling via medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin, omfatter patienter med kroniske smerter på baggrund af fejloperationer, og varige komplikationer efter operationer (fx rygoperationer, kunstige led, brok), ALS, sklerose, Parkinsons, migræne, cancer, trigeminus, fibromyalgi, rygmarvsskader og gigt. De fleste af vores patienter modtager magistrale lægemidler, der er udviklet specielt til dem på Gentofte Apotek.