Clinic Horsted är privata smärtkliniker i Köpenhamn och Kolding, som behandlar med medicinsk cannabis

Vi är en smärtklinik med stor erfarenhet och en hög succesrate med smärtbehandling med medicinsk cannabis respektive cannabisbaserad medicin.

Vi lyssnar och vägleder efter dina önskemål, så att du kan ta kontrollen över din smärta.

✓ Ingen remiss ✓ Endast egen betalning✓ Minimal väntetid

För frågor och tidsbeställning ring +45 31 32 14 34

Omtalt i bl.a.

6 facts om cannabis-baseret medicin og medicinsk cannabis

 • Medicinsk cannabis’ lindrende egenskaber

  Medicinsk cannabis har været brugt som lægemiddel i 5000 år, og kun været forbudt i ca. 50 år. Medicinsk cannabis er især effektiv mod nervesmerter, manglende appetit og kvalme i forbindelse med kemoterapi, strålebehandling ved cancer-sygdomme, smertefulde muskelspasmer hos sklerosepatienter og søvnproblemer.

 • Kan medicinsk cannabis erstatte min øvrige smertemedicin?

  Når du starter med medicinsk cannabis og/eller cannabis-baseret medicin, skal du fortsætte med din øvrige smertemedicin. Ved dit 2. besøg hos Clinic Horsted evalueres din cannabis-behandling og her tager vi stilling til, om din sædvanlige smertemedicin skal reduceres eller udtrappes.

 • Er cannabis lovligt i Danmark?

  Medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin er lovligt, hvis det bliver udskrevet på recept til dig af en læge. Cannabis med THC, der ikke købes på et apotek med recept, kvalificerer sig ikke som værende lovligt.

 • Hvordan får jeg cannabis-baseret medicin?

  Din smertetilstand skal være udredt af relevante speciallæger eller din egen læge. Du behøver ikke en henvisning for at være patient hos Clinic Horsted, for vi
  er en privatklinik, og du selv eller din sundhedsforsikring betaler for dine konsultationer. Medbring relevant journal-materiale til din første konsultation i Clinic Horsted.

 • Er der bivirkninger ved medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin?

  Al medicin har bivirkninger – og det har medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin også. Disse kan du læse nærmere om her.

 • Hvad er forskellen på medicinsk cannabis og cannabis-baseret medicin?

  Medicinsk cannabis er topskud fra cannabisplanten. Cannabis-baseret medicin er kapsler og olier med indhold af de aktive stoffer fra cannabisplanten, THC og CBD.